+373 76-000 -555 ambalaje.md@gmail.com str. Uzinelor 90, of. 305, or. Chișinău, R. Moldova

Produse de ambalaj pentru o mutare sigură

Vom selecta ambalaje care vor garanta transportul sigur al lucrurilor în timpul unei mutări.

Cutii din carton

Cartonul ondulat este un material practic pentru fabricarea ambalajului de transportare.

Benzi adezive (scotch)

Benzile adezive reprezinta soluții pentru satisfacerea multor nevoi în timpul mutărilor.

Peliculă stretch

Pelicula stretch este utilizată pentru ambalarea mărfii, avantajul acesteia este că ea se lipește de sine , dar nu se lipește de obiectul care se ambalează cu ajutorul ei.

Peliculă cu bule de aer

Pelicula cu bule de aer reprezintă un material de ambalare modernă, care oferă siguranţă produsului ambalat, datorita proprietatilor sale unice.

(+373) 076-000-555

Oferim orice informații, sunați-ne sau scrieți-ne în orice moment de timp comod pentru Dvs.!

ambalaje.md@gmail.com

Livrare gratuită

Livrăm gratuit pentru clienții HamaL.MD

Organizarea transportului cu – HamaL.MD este soluția. În orașul unde ambuteiajele se întînesc de multe ori, trecerea la un nou apartament este obositor si decurge toată ziua. Transportatorii privați ridica radical prețul. Majoritatea companiilor de transport de marfă nu respectă subordonații și trimit hamali în stare de ebrietate sau care nu corespund cerințelor elimentare. Încredințați-vă companiei HamaL.MD și ve-ți rămîne mulțumiți.

Cu ce se ocupă compania noastră

Scopul nostru este de a oferi o siguranță maximă în depozitarea și transportul produselor pentru care achiziționați materiale de ambalare. În procesul de ambalare, nu există delir, deoarece deteriorarea stratului de protecție al ambalajului poate duce la deteriorarea sau distrugerea încărcăturii, întreruperea livrării și deteriorarea imaginii în ochii partenerilor și clienților. Prin urmare, suntem preocupați de calitatea de ambalaje și a materialelor de ambalaj furnizate cu grijă și responsabilitate.

Lăsați procesul de ambalaj și transport profesioniștilor

Transportara oricărui mobilier presupune pregătirea prealabilă și o planificare atentă a tuturor etapelor. Acest lucru este necesar chiar și atunci când vine vorba de transportarea mai multor obiecte, mai cu seamă cănd merge vorba despre un birou sau un apartament în întregime. Noi ne ocupăm de organizarea și supravegherea a tuturor detaliilor necesare pentru transportul bunurilor Dvs. în deplină siguranţă și în cel mai scurt timp.

Disponibili non-stop
100% răspundere
Nivelul înalt al serviciilor
Livrare rapidă