str. Ghioceilor 2, or. Chișinău
Lu - Vi: 9:00 - 17:00, Sâ: 9:00 - 13:00

Bandă adezivă scotch pentru mutări

În magazinul nostru puteți cumpăra bandă adezivă scotch cu livrare în Chișinău, la bucată și la un preț redus. Cel mai adesea, banda adezivă de ambalare este utilizată pentru sigilarea cutiilor în timpul transportării.

Bandă adezivă în stoc

Bandă adezivă (scotch) este necesară pentru mutare, ambalarea lucrurilor și a mărfurilor, precum și pentru rezolvarea multor sarcini din viața de zi cu zi. Grosimea benzii se alege în funcție de greutatea articolelor ambalate.

Bandă adezivă 100m

35 Lei

Dispenser pentru bandă adezivă

400 Lei

Livrare rapidă

Livrăm materiale de ambalare în orice punct al orașului Chișinău. Vom aduce comanda dvs. cât mai curând posibil, la ora și locul convenite. De asemenea, puteți ridica ambalajul direct de la oficiul nostru.

 

Livrarea este gratuită, atunci când comandați serviciul de mutare de la compania «HamaL.MD».

Bandă adezivă (lipicioasă) sau în comun — Scotch este folosită de mult timp, este folosită pretutindeni: acasă, la locul de muncă și în producție. Este un asistent indispensabil în orice uz casnic sau de birou.

Fără benzi adezive, sau scotch, este dificil să se organizeze un transport sigur al lucrurilor la o mutare. Cu ajutorul acestuia, puteți trage mai compact pungile cu haine, să lipiți deschizăturile la cutiile de carton și să le întăriți, precum și să fixați pelicula cu bule de aer. Benzile adezive sunt rezistente la umiditate, astfel încât acestea pot fi folosite pentru a închide punctele vulnerabile ale ambalajului ca ulterior, lucrurile să nu să se murdărească.

Scotch-ul va fi necesar la mutare, la transportul de mobilier la domiciliu și la transportul bunurilor de birou. Folosind banda adezivă, se prind ușile dulapurilor, noptierelor, se fixează învelișul cu bule de aer, se lipesc cutiile, se împreunează obiecte mici.