str. Ghioceilor 2, or. Chișinău
Lu - Vi: 9:00 - 17:00, Sâ: 9:00 - 13:00

Hârtie de ambalat pentru mutări

În magazinul nostru puteți cumpăra hârtie kraft de ambalat cu livrare în Chișinău, la un preț redus. Hârtia de ambalat este ideală pentru ambalarea veselelor, suvenirurilor, figurinelor și a multor altor lucruri.

Hârtie de ambalat în stoc

Hârtia de ambalat în role este considerată o opțiune cea mai bună pentru mutare, deoarece cu ea poate fi înfășurat mobilierul sau aparatele de uz casnic și, prin urmare, le poate proteja de praf și murdărie.

Hârtie kraft de ambalat

35 Lei

Livrare rapidă

Livrăm materiale de ambalare în orice punct al orașului Chișinău. Vom aduce comanda dvs. cât mai curând posibil, la ora și locul convenite. De asemenea, puteți ridica ambalajul direct de la oficiul nostru.

 

Livrarea este gratuită, atunci când comandați serviciul de mutare de la compania «HamaL.MD».

Unul dintre cele mai importante momente ale mutării este siguranța și protecția mobilierului și a electrocasnicelor. Pentru o protecție fiabilă împotriva păliturilor și zgârieturilor, se utilizează o combinație de carton ondulat, folie stretch și peliculă cu bule de aer. Dar dacă mobilierul nu este supus păliturilor și principalii dușmani pentru acesta sunt praful și murdăria, atunci trebuie să acordați atenție materialelor de ambalare ieftine concepute special pentru ambalarea lucrurilor. Un anumit material de ambalare este cel mai potrivit pentru aceste scopuri – hârtia kraft, este numită și hârtie de ambalat.

Cuvântul «kraft» în traducere din germană înseamnă puternic. Hârtia kraft – hârtia «puternică», spre deosebire de hârtia «slabă» obișnuită, are o rezistență mai mare și este mai puțin predispusă la rupere. Dar, în același timp, totuși, este la fel de ușor ca hârtia obișnuită să o tai cu foarfeca sau cu un tăietor.

Hârtia kraft este fabricată din fibre lungi de celuloză ușor prelucrată, prin «procesul kraft». Datorită fibrelor mai lungi și preparației mai lente, hârtia de ambalat este mai puternică. Hârtia kraft este maro deschis în original, dar există și versiuni albe.

Puteți cumpăra hârtie kraft pentru mutarea dvs. în magazinul nostru online. Vindem hârtie kraft la bucată. Cel mai convenabil mod este de a cumpăra hârtie kraft în Chișinău.

La fel cu pelicula cu bule de aer, hârtia kraft are și ea un alt caz de utilizare, și anume desenarea, mai ales schițarea. Deci, după mutare, nu este necesar să aruncați surplusurile rămase, dar le puteți da copiilor pentru distracție. Prin urmare, cumpărând o dată hârtia de ambalat pentru mutare, o puteți folosi mult timp, deja locuind într-o locuință nouă.

Și un alt plus al acestui material este prietenia cu mediul. Spre deosebire de pungile de plastic, care se rup și se descompun în pământ timp de mii de ani, hârtia kraft poate fi rapid reciclată și refolosită în beneficiul umanității.