Materiale de ambalat

Mutarea — un eveniment responsabil cu propriile dificultăți și nuanțe. Pentru a organiza corect transportul sigur al obiectelor Dvs., veți avea nevoie de materiale de ambalat speciale pentru mutare.

boxes-1024x719-1.png

Cartonul ondulat este unul dintre materiale de ambalat, practic pentru fabricarea ambalajului de transportare.
Cutia de carton ondulat asa numita „clasica” este cutia cea mai raspindita si reprezinta un cub cu clape care se inchid de asupra si desubt apoi se inclee cu banda adeziva. Ea este cea mai populara deoarece satisface tuturor cerintelor de impachetare si depozitare, plus la aceasta are cel mai convenabil pret cei determinat de constructia optima.
Principalele avantaje al cutiei de carton ondulat sunt :
– capacitatea de a rezista la impact si de penetrare a umezelii;
– rezistenta la compresiune si rezistenta la plesnire;
– simplificarea transportarii si depozitarii.

Benzile adezive reprezinta soluții pentru satisfacerea multor nevoi în timpul mutărilor: fie ca se doreste sigilarea și închiderea corespunzatoare a coletor si cutiilor, fie că se dorește cuplarea a 2 sau mai multor bunuri personale.
Astfel, putem menționa că benzile adezive reprezintă o fâșie transparentă care servește pentru lipirea unor materiale, de diferite forme, materie și dimenziuni, mai ales a celor din hârtie, în cazul nostru este un remediu ideal pentru a lipi cutiile de carton în care v-om plasa bunurile personale pentru transportarea sau păstrarea mai eficientă a acestora.

tape-1024x819-1.png
stretch.jpg

Pelicula stretch este utilizată pentru ambalarea mărfii, avantajul acesteia este că ea se lipește de sine , dar nu se lipește de obiectul care se ambalează cu ajutorul ei.
Este foarte comodă din motiv că nu necesită careva produse suplimentare ca de exemplu banda adezivă. Pelicula stretch poate fixa singură cutiile sau marfa care se împachetează. Pentru a ambala mai multe unități, cum ar fi cărțile este necesar doar să rotești de cîteva ori pelicula în jurul acestora, dupa care decupezi ceia ce este în plus și cu ajutorul degetelor fixezi marginea peliculei strtch – și atît ! După despachetare nu rămîne nici un semn pe obiectele ambalate. Simplu și eficient!

Pelicula cu bule de aer reprezintă un material de ambalare modernă, care oferă siguranţă produsului ambalat, datorita proprietatilor sale unice. Pelicula cu bule are unele avantaje majore, cum ar fi greutatea redusă (care este un avantaj semnificativ aşa cum este ambalat în produsele sale), de înaltă rezistenţă mecanică, larg de temperatură de funcţionare (de la minus 60 la plus 80 ° C), şi praf – şi rezistent la apă, de înaltă termoizolante proprietăţi.
Distinge două straturi şi aer film trei straturi cu bule.
Cele două straturi de film bulă de aer constă din două straturi: un balon şi un strat neted de polietilenă.
O perioadă de trei-strat de folie cu bule de aer, respectiv, constă din trei straturi: două straturi de polietilenă netedă şi un strat de bule de aer în între. O perioadă de trei-strat de bule de aer film – mai dens şi durabil, în comparaţie cu material de film cu două straturi.

bubble2_RO-1024x681-1.png

Точки продаж

Puncte de vanzari

Pentru detalii sau pentru a face o comanda ne puteti contacta la :