Produse de ambalaj pentru o mutare sigură

Vă oferim ambalaje care garantează transportul sigur al lucrurilor în timpul unei mutări.

boxes-1024x719-1.png

Cartonul ondulat este un material practic pentru fabricarea ambalajului de transportare.

tape-1024x819-1.png

Benzile adezive reprezinta soluții pentru satisfacerea multor nevoi în timpul mutărilor.

stretch.jpg

Pelicula stretch este utilizată pentru ambalarea mărfii, avantajul acesteia este că ea se lipește de sine , dar nu se lipește de obiectul care se ambalează cu ajutorul ei.

bubble2_RO-1024x681-1.png

Pelicula cu bule de aer reprezintă un material de ambalare modernă, care oferă siguranţă produsului ambalat, datorita proprietatilor sale unice.

Ambalajul este un material (hârtie, carton, masă plastică etc.) în care se împachetează ceva pentru a fi păstrat sau transportat. Ambalajul conține, protejează, conservă, transportă, informează și vinde.

Este materialul plastic cel mai răspândit în lume și se produce în industria petrochimică. Procedeul comercial de obținere a fost dezvoltat în anii 1950 de către oameni de știință germani și italieni.

Povestea plasticului a început în deceniul al șaselea al secolului al XIX-lea, când inventatorul britanic Alexander Parkes a combinat un compus organic, celuloza (obținută din plante), cu acid nitric și solvenți.
Un produs de împachetat neobișnuit stârnește dorința consumatorilor de a afla ce se ascunde în spatele unei pungi atent create. Ineditul generează:
Cutia de carton reprezintă unul dintre cele mai populare ambalaje pe care le folosim în zilele noastre. Deși îl folosim singuri, puțini ne-am oprit din cumpărături, măcar o singură dată, pentru a ne întreba cu adevărat cu privire la motivele pentru care majoritatea producătorilor își livrează mărfurile în cutii de carton.
Importanţa ambalajului este evidenţiată de principalele funcţii pe care ambalajul trebuie să le îndeplinească. Acestea sunt: conservarea şi protecţia produselor, manipulare, transport, depozitare, informarea şi promovarea produselor.

Ambalarea diferitelor produse este o tehnologie specifică perioadei moderne şi contemporane, care a apărut din nevoia de a proteja diferite produse, în timpul distribuţiei, vânzării şi utilizării. Din punct de vedere tehnic, ambalarea este un sistem integrat de a pregăti bunurile pentru transport, depozitare, vânzare şi folosire. Ambalajul este primul lucru observat de clientul grăbit, asaltat zilnic de imagini publicitare și cuvinte menite să îi atragă privirea​

Producător, comerciant sau consumator știi că ambalajul potrivit asigură succesul unui produs. În același timp, modificările aduse unor cutii sau sticle devenite celebre, imprimă brandului o notă contemporană, atrăgând publicul tânăr. Ambalajul este primul lucru observat de clientul grăbit, asaltat zilnic de imagini publicitare și cuvinte menite să îi atragă privirea..

Nu există nici o ramură a tehnicii care să nu beneficieze de descoperirile și cercetările care au dus la obținerea polimerilor și pe această bază a maselor plastice.

Cutiile din carton sunt cele mai utilizate ambalaje din carton şi sunt disponibile într-un număr foarte mare de forme şi dimensiuni, cu multe utilizări de la cutii de cereale pentru micul dejun la cutii pentru pantofi, cutii pentru sucuri de fructe şi până la cutii pentru cele mai sofisticate aparate electronice ca telefoanele mobile sau pentru electrocasnice de mari dimensiuni ca frigidere, maşini de spălat, aragazuri.

Ambalajele personalizate nu sunt doar pentru firmele recent lansate pe piață, hotărâte să devină cunoscute și să își construiască o identitate proprie. Dacă ai experiență în conducerea unei afaceri, știi cât de important este ca serviciile și produsele tale să fie mereu în atenția consumatorilor.
Produsele noastre
Vezi produsele
Previous
Next

(+373) 076-000-555

Oferim orice informații, sunați-ne sau scrieți-ne în orice moment de timp comod pentru Dvs.!

ambalaje.md@gmail.com

Livrare gratuita

dribbble.jpg

Livrăm gratuit pentru clienții HamaL.MD

Organizarea transportului cu – HamaL.MD este soluția. În orașul unde ambuteiajele se întînesc de multe ori, trecerea la un nou apartament este obositor si decurge toată ziua. Transportatorii privați ridica radical prețul. Majoritatea companiilor de transport de marfă nu respectă subordonații și trimit hamali în stare de ebrietate sau care nu corespund cerințelor elimentare. Încredințați-vă companiei HamaL.MD și ve-ți rămîne mulțumiți.

Cu ce se ocupă compania noastră

Scopul nostru este de a oferi o siguranță maximă în depozitarea și transportul produselor pentru care achiziționați materiale de ambalare. În procesul de ambalare, nu există delir, deoarece deteriorarea stratului de protecție al ambalajului poate duce la deteriorarea sau distrugerea încărcăturii, întreruperea livrării și deteriorarea imaginii în ochii partenerilor și clienților. Prin urmare, suntem preocupați de calitatea de ambalaje și a materialelor de ambalaj furnizate cu grijă și responsabilitate.

drive2.jpg
moving_van.jpg

Lăsați procesul de ambalaj și transport profesioniștilor

Transportara oricărui mobilier presupune pregătirea prealabilă și o planificare atentă a tuturor etapelor. Acest lucru este necesar chiar și atunci când vine vorba de transportarea mai multor obiecte, mai cu seamă cănd merge vorba despre un birou sau un apartament în întregime. Noi ne ocupăm de organizarea și supravegherea a tuturor detaliilor necesare pentru transportul bunurilor Dvs. în deplină siguranţă și în cel mai scurt timp.

Disponibili non-stop

100% răspundere

Nivelul înalt al serviciilor

Livrare rapidă

Точки продаж

Puncte de vanzari

Pentru detalii sau pentru a face o comanda ne puteti contacta la :