str. Movileni 77, or. Chișinău
Lu - Vi: 9:00 - 17:00, Sâ: 9:00 - 13:00

Cutii de carton

3 straturi

20 Lei

5 straturi

70 Lei

5 straturi

35 Lei

Materiale de ambalare

BANDĂ ADEZIVĂ 100M

40 Lei

FOLIE STRETCH 220m

200 Lei

PELICULĂ CU BULE 10m

250 Lei

SAC DIN POLIPROPILENĂ

7 Lei

HÂRTIE KRAFT 10 FOI

40 Lei

DISPENSER

400 Lei

Ambalaje pentru orice eventualități

Furnizăm materiale de ambalare care sunt necesare pentru depozitare, utilizare și protecție a lucrurilor în timpul transportării sau mutării.

Rulează videoul

Ambalaje pentru mutări

Pentru a reduce riscul de deteriorare al lucrurilor în timpul transportării, este necesar de a folosi materiale de ambalare moderne. Am selectat pentru dumneavoastră ambalajul cel mai necesar și potrivit pentru a garanta o mutare sigură, acordând o atenție deosebită calității acestuia.

Soluții individuale

Vom realiza ambalaje personalizate care vă vor asigura protecția mărfurilor în timpul depozitării sau transportării pe un termen lung. Efectuăm producția de cutii – producem articole de ambalare de diferite grosimi de carton, la alegere, în funcție de parametrii doriți.

 

Dacă este necesar, vom ajuta la dezvoltarea proiectului, vom sfătui opțiunile potrivite. Cooperăm cu persoane juridice – producem cutii pentru firme mari și companii mici.

Garantăm rezultatul așteptat și cea mai bună calitate

Toată materia primă folosită în procesul de fabricație al cutiilor este supusă testelor de laborator, pentru respectarea indicatorilor de calitate.

Producția rapidă chiar și a loturilor deosebit de mari

Echipamentele moderne de înaltă tehnologie ne permit să implementăm proiecte de orice complexitate, în cel mai scurt timp posibil.

O gamă largă de produse finite deja în vânzare

În stoc sunt disponibile ambalaje gata de utilizare. Puteți comanda chiar acum tot ce aveți nevoie pentru a vă transporta și depozita bunurile.

Livrare rapidă în orice colț al orașului Chișinău

Membrii echipei noastre, cât mai curând posibil, vor livra ambalajele cumpărate de la noi la oficiul sau depozitul companiei dvs. sau direct acasă.

Livrare rapidă

Livrăm materiale de ambalare în orice punct al orașului Chișinău. Vom aduce comanda dvs. cât mai curând posibil, la ora și locul convenite. De asemenea, puteți ridica ambalajul direct de la oficiul nostru.

 

Livrarea este gratuită pentru comenzile de la 500 lei. Dacă comandați serviciul de mutare de la compania «HamaL.MD», livrarea va fi gratuită indifierent de suma comenzii.