str. Movileni 77, Chișinău (intrare str. Voluntarilor)
Lu - Vi: 9:00 - 17:00, Sâ: 9:00 - 13:00
Top vânzări

Materiale de ambalare în Chișinău

Furnizăm materiale de ambalare în Chișinău, ieftin cu livrare. Ambalaje pentru depozitare și transportare lucruri, produse, marfă.

Soluții business

Vom realiza ambalaje personalizate care vă vor asigura protecția mărfurilor în timpul depozitării sau transportării pe un termen lung. Efectuăm producția de cutii – producem articole de ambalare de diferite grosimi de carton, la alegere, în funcție de parametrii doriți.

 

Dacă este necesar, vom ajuta la dezvoltarea proiectului, vom sfătui opțiunile potrivite. Cooperăm cu persoane juridice – producem cutii pentru firme mari și companii mici.

Garantăm rezultatul așteptat și cea mai bună calitate

Toată materia primă folosită în procesul de fabricație al cutiilor este supusă testelor de laborator, pentru respectarea indicatorilor de calitate.

Producția rapidă chiar și a loturilor deosebit de mari

Echipamentele moderne de înaltă tehnologie ne permit să implementăm proiecte de orice complexitate, în cel mai scurt timp posibil.

O gamă largă de produse finite deja în vânzare

În stoc sunt disponibile ambalaje gata de utilizare. Puteți comanda chiar acum tot ce aveți nevoie pentru a vă transporta și depozita bunurile.

Livrare rapidă în orice colț al orașului Chișinău

Membrii echipei noastre, cât mai curând posibil, vor livra ambalajele cumpărate de la noi la oficiul sau depozitul companiei dvs. sau direct acasă.