str. Ghioceilor 2, or. Chișinău
Lu - Vi: 9:00 - 17:00, Sâ: 9:00 - 13:00

Cutii din carton pentru mutări

În magazinul nostru puteți cumpăra cutii din carton cu livrare în Chișinău, la bucată și la un preț redus. Cel mai adesea, cutiile de carton ondulat sunt utilizate pentru mutare, depozitarea lucrurilor și transportul mărfurilor.

Cutii din carton în stoc

Cutiile pentru mutare sunt realizate din carton ondulat, adică sunt mai rezistente la șocurile mecanice. Ele sunt sigure, ecologic curate și necesare în procesul transportării si depozitării.

Cutie din carton 5 straturi

55 Lei

Cutie din carton 5 straturi

45 Lei

Cutie din carton 3 straturi

35 Lei

Cutie din carton 3 straturi

20 Lei

Livrare rapidă

Livrăm materiale de ambalare în orice punct al orașului Chișinău. Vom aduce comanda dvs. cât mai curând posibil, la ora și locul convenite. De asemenea, puteți ridica ambalajul direct de la oficiul nostru.

 

Livrarea este gratuită, atunci când comandați serviciul de mutare de la compania «HamaL.MD».

Vă mutaţi? E uşor. Noi suntem partenerul potrivit pentru cutii de ambalaj în vederea mutării. Indiferent dacă sunt necesare pentru cărți, haine, veselă, sau cutii pentru mutat, pentru arhivare, depozitare sau transport – la Ambalaje.md sunteți la adresa corectă.

Avantajele Dvs. dintr-o privire:

  • O bună stabilitate a lucrurilor transportate în cutie
  • Construcție rapidă şi ușor de montat
  • Reutilizări multiple
  • Cea mai bună calitate pentru protejarea bunurilor dumneavoastră
  • Raport calitate-preţ foarte bun
  • Rezistente, se pot stiva și totuși sunt ușoare
  • Disponibile în diferite mărimi și cantități
  • Nepoluant
  • Puteți găsi multe accesorii practice

Cutii pentru transport sigur

Deoarece în timpul mutării împachetați și vă transportați toate bunurile, aveți nevoie de un partener puternic care să vă fie alături. Nimic nu este mai deranjant decât niște cutii rupte și mobilă deteriorată. Sortimentul HamaL.md vă oferă tot ce este necesar pentru o mutare de succes, fără stres. Cutii rezistente pentru mutare, de diferite dimensiuni, cutii speciale ș.a. .
Cutiile pentru mutare de la noi se asamblează rapid și se pot folosi de mai multe ori.

Datorită cutiilor pentru mutare, cutiilor de transport, materialului de ambalare etc., puteți să transportați obiectele din punctul A în punctul B fără nicio deteriorare. Materialul trebuie să fie de calitate, indiferent dacă e vorba despre mutare din casă sau de arhivare. Aici găsiți cele mai importante informații despre mutare și împachetare. Demarați proiectul dumneavoastră!

Oferim ambalaje de unică folosinţă pentru toate gusturile care vă oferă o gamă largă de produse la cele mai bune prețuri. Punem la dispoziţie o gamă diversificată de produse. Echipa noastră are ca obiectiv performanţa la cel mai înalt nivel, întelegerea nevoilor clienţilor, consultanţa si întocmirea unei oferte personalizate pentru a veni in întampinarea clienţilor cu soluţia corectă şi avantajoasă financiar.